8 Nisan 2010 Perşembe

Dr. Hijy Omega Krem + Atomic Hot Pack (Hediyeli)

http://www.tvpazarlamaurunleri.com/img/p/200-315-large.jpg

Dr. Hijy Omega Krem + Atomic Hot Pack (Hediyeli) Detay Bilgisi


* 2 KUTU BİR ARADA

* DR.HIJY OMEGA KREM aldığınızda yanında 25 ml'lik krem HEDİYE gönderilir.

* Atomic Hot Pack HEDİYE

DR.HIJY OMEGA RAHATLATICI MASAJ VE VÜCUT BAKIM KREMİ

Omega Rahatlatıcı Masaj ve Vücut Kremi içeriğinde bulunan bitkisel kaynaklı uçucu yağlar, Omega yağ asitleri, tanenler, vitaminler (B vitaminleri, A, E, C vitamini) ve mineraller sayesinde (fosfor, demir, potasyum, çinko, sodyum, kalsiyum) kas ve eklemlerinizin rahatlamasına ve ağrılarınızın yok olmasına yardımcı olur. İçeriğinde kullanılması zararlı, alkol ve uyuşturucu özelliği bulunan hammaddeler içermez.Tamamen bitkisel aktifler kullanılarak hazırlanmıştır.

Kullanıdığı Durumlar :

  • KAS VE ADELE AĞRILARINDA
  • MAFSAL VE EKLEM AĞRILARINDA
  • BEL VE SIRT AĞRILARINDA
  • İNCİNME VE BURKULMALARDA
  • KAS EZİLMELERİ VE FUTBOL YARALANMALARINDA
  • BAŞ AĞRILARINDA
  • ROMATİZMAL AĞRILARDA
  • BOYUN TUTULMASINDA
  • KRAMPLARDA

Kullanımı : Günde 3 defa olmak üzere ağrıyan bölgenize masaj yaparak uygulayın. Daha iyi sonuç almak için ağrılı bölgeyi sıcak tutmanız ve omega ağrı kremini sürdükten sonra ağrılı bölgeyi streç filmle sarmanız daha kısa zamanda ağrılarınızın yok olmasına yardımcı olacaktır.

Romatizma Nedir?

Umumiyetle eklem, kas ve sinir sistemini etkileyen hastalıklara romatizma denir. Romatizma ağrıları vücudun her tarafına görebilir. Halk arasında, romatizma ağrılarına yel denir. Şişmanlık hormon dengesizliği karaciğer yetersizliği, beslenme dengesizliği, mide ve bağırsak bozuklukları, çürük dişler, sinüzit, bademcik iltihapları ve yaşlılık romatizmayı hazırlayan nedenlerin başında gelir. Ayrıca soğuk ve rutubet bazen dayanılmaz dereceye varır. Hareket etmekte güçlük çekilir. Tedavi edillmezse kalp kapağı hastalığı veya bir başka hastalığa neden olur.

Eklem Ağrısı Nedir?

Eklem terimi yalnızca eklemi oluşturan kemikleri değil, onları saran kapsülleri, ayrıca bağları, kirişleri, kasları, yumuşak dokuları ve keseleri kapsar. Dolayısıyla herhangi bir eklem ağrısı anatomik ve işlevsel özellikleri birbirinden farklı çeşitli yapılardan kaynaklanabilir. Eklem ağrılarının nedenleri ve ortaya çıkış mekanizmaları çok değişik olabilir; travmalar (darbeler), enfeksiyonlar, bağışıklık sisteminden kaynaklanan süreçler, metabolizma bozuklukları ve tümörler bunlara örnektir. Gene de birçok durumda neden bulunamaz. Eklem hastalıklarında değişik şiddette belirti ve işaretler görülür. Ağrı sertlik, şişkinlik, kızarıklık ve hareket güçlüğü bunların başlıcalarıdır. Eklem ağrıları ciddi bir nedenden kaynaklanabileceği gibi bazen genel bir hastalık durumunun habercisi de olabilir.

ONLİNE SİPARİŞ : WWW.TVDENAL.COM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder